Näyttelyt

TÄLLÄ HETKELLÄ

Näyttelyjuliste

Taidenäyttely

Valsa + Ystävät

2. - 24.12.2017

 

Kulttuuriyhdistys Valsa ry. on perustettu Rovaniemellä 2013. Yhdistyksen tarkoitus on elävöittää paikallista kulttuuria, edistää jäsentensä kulttuurillista ja taiteellista verkostoitumista ja työskentelyä sekä tarjota tiloja taiteen tekemiseen ja esittämiseen. Yhdistys tuli tunnetuksi aktiivisena kulttuuritoimijana Valistustalossa ylläpitämänsä Galleria Värinän, kollektiivisen työtilan sekä järjestämiensä poikkitaiteellisten kulttuuritapahtumien myötä. Kun Valistustalo lopulta purettiin, yhdistys joutui vetäytymään kirjaimellisesti maan alle. Yhdistys ylläpitää edelleen jäsentensä työtiloja Värinä-kellarissa Rovakatu 9:ssä, mutta on nyt pitäytynyt tapahtumajärjestämisestä kaupungissa vallitsevan kulttuuritilan puutteen vuoksi. Syksyllä yhdistys järjesti näyttelyn Ylläksellä Luontokeskus Kellokkaassa.

Tämä käsillä oleva ”Valsa + Ystävät” -näyttely jatkaa Kulttuuriyhdistys Valsan näyttelytoimintaa. Vaikka yhdistys onkin viettänyt hiljaiseloa, ovat sen jäsenet työskennelleet maan alla omien projektiensa ja taiteensa parissa. Kokonaisuutta täydentämään on kutsuttu muutamia vierailevia taiteilijoita, joilla on vahvat siteet Valsaan tai sen jäseniin.

Näyttelyssä on esillä ja myytävänä myös valsalaisten suunnittelemia ja valmistamia design-tuotteita, koruja, käsitöitä, joulukortteja ja taideprinttejä, jotka sopivat monen ikäisten joulun viettäjien lahjapaketteihin.

 


NÄYTTELYITÄ NYT


TEOKSET


2017 NÄYTTELYT


2016 NÄYTTELYT


2015 NÄYTTELYT


2014 NÄYTTELYT


2013 NÄYTTELYT


2012 NÄYTTELYT


2011 NÄYTTELYT


2010 NÄYTTELYT


2009 NÄYTTELYT